Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos en maksa saamaani laskua eräpäivään mennessä?

Tilauksesi peruuntuu tällöin automaattisesti ja saat siitä erillisen ilmoituksen sähköpostiisi. Jos haluat silti tilata tuotteen, tulee sinun tehdä tilaus uudestaan.

Pitääkö eBay tilauksista maksaa veroa?

Kaikista yli 22 euron arvoisista tuotteista maksetaan ALV 24% niiden saapuessa Suomeen, jos ne tulevat EU alueen ulkopuolelta. Tavaran jäädessä tulliin, saat siitä Postilta kirjeen, jossa opastetaan veron maksamisessa. Vero maksetaan tullille netissä tullin sivuilla. Tästä saat tarkemmat ohjeen Tullin Nettituonti Palvelusta. Voimme tarvittaessa opastaa tullauksen kanssa.

On kulunut yli 30 päivää enkä vieläkään ole saanut eBay tilaustani perille?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa info@turvallisestinetista.fi niin saat rahasi takaisin tai sinulle lähetetään korvauksetta uusi tuote.

Sain tuotteen, mutta se on rikki?

Voit ottaa siitä kuvan, ja lähettää sen meille sähköpostissa, niin saat rahasi takaisin tai uuden tuotteen. Tuotetta ei tarvitse lähettää takaisin, vaan voit pitää sen.

Haluaisin tilata muualta kuin eBay verkkokaupasta, miten tilaan?

Laita meille sähköpostia ja kerro mistä kaupasta haluat tilata ja minkä tuotteen, niin toimitamme sen sinulle saman hinnaston mukaisesti kuin eBay:n tapauksessa.

Miksi tilaisin teiltä?

Tilaamalla eBay tuotteen meiltä, sinun ei tarvitse laittaa PayPal palveluun omia luottokorttisi tietoja, vaan voit maksaa eBay tilauksen suoraan omassa verkkopankissasi. Saat siis laskun, jonka maksat eräpäivään mennessä.