eBaystä tilaaminen on helppoa ja turvallista!

eBay verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja turvallista! Meidän palvelussamme voit maksaa mistä tahansa pankista tilisiirrolla. Sinun ei tarvitse huolehtia korttitietojesi luovuttamisesta ja näin ollen vältät mahdolliset väärinkäytöt.

Miten ostan eBay verkkokaupasta?

  1. Siirry eBay verkkokauppaan
  2. Valitset vain haluamasi tuotteet ja täytät sivuillamme olevan lomakkeen.
  3. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi laskun jonka voit maksaa suoraan omassa verkkopankissasi.
  4. Sen maksettuasi tuotteet tilataan automaattisesti mainitsemaasi osoitteeseen

 

Voit myös katsoa etusivulta löytyvät videon, jossa on kerrottu yksityiskohtaisesti miten löydät tarvittavat tiedot tuotteesta ja siitä kuinka lomake täytetään. Käsittelemme tilauksia ripeästi 24/7 myös viikonloppuisin. ebaystä löytyy yli 800 miljoonaa tuotetta aina elektroniikasta autojen osiin asti. Tuotteita lähetetään pääasiassa Kiinasta ja Yhdysvalloista. Merkkituotteita lähetetään myös Saksasta sekä muista Euroopan maista. Hinnat ovat hyvin alhaiset johtuen suuresta kilpailusta, joten voit olla varma että saat tilaamasi tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tullia tai veroja ei ole sisällytetty mihinkään myytävien tuotteiden hintaan Joten jos tuote jää tulliin, on siitä maksettava verot ja tarvittaessa myös tulli Suomeen. Autamme asiakkaitamme kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä.

 

ebay kuva

eBay verkkokauppa

 

Läydät meidät myös Facebookista! Päivitämme sivuillemme uusia tuotteita ja tarjouksia joten tykkäämällä meistä pysyt hyvin ajan tasalla uusista tuotteista.