Mikä on turvallisestinetista.fi?

Turvallisestinetista.fi on Amimore Oy:n täysin omistama suomalainen palvelu kuluttajille, jotka eivät halua luovuttaa omia korttitietojaan ulkopuolisille tehdessään ostoksia eBay verkkokaupasta.

Turvallisestinetista.fi verkkosivuston kautta Ebaysta tilaaminen ilman luottokorttia tai PayPal-tunnuksia on helppoa.

Pyrimme tarjoamaan kuluttajalle luotettavan, nopean ja helpon tavan tilata Ebay verkkokaupasta ilman luottokorttia tai PayPal-tunnuksien luontia. Meidän kauttamme ebaysta tilaaminen onnistuu helposti ilman luottotietojen luovuttamista. Ostoksia pystyy siis maksamaan suoraan omasta verkkopankista, eikä asiakkaan tarvitse koskaan huolehtia siitä että korttitiedot joutuisivat vahingossa vääriin käsiin.

Tavoitteemme

Ebay-verkkohuutokauppa on yksi maailman suurimmista verkkokaupoista ja haluamme tuoda sen jokaisen ulottuville. Tavoitteenamme on tuoda verkkokaupasta ostaminen mahdolliseksi yhä useammalle kuluttajalle. Haluamme auttaa niitä ihmisä, jotka kokevat erilaisten tunnuksien luomisen hankalaksi (esim. paypal) ja ihmisiä, jotka kokevat turvattomuuden tunnetta luovuttaessaan luottokorttitietonsa. Me toimimme siis maksun välittäjänä verkkokaupan ja asiakkaan välillä. Asiakkaan tarvitsee täyttää muutamat tiedot, jotta voimme lähettää tuotteen oikeaan osoitteeseen. Asiakas siis välttyy riskiltä menettää luottokorttitietonsa tai tunnuksensa verkkopalveluihin. Tilaamme kaikki tuotteet omilla tunnuksillamme. Voimme siis sanoa, että Ebaysta tilaaminen on nyt helppoa.

Amimore Oy on perustettu keväällä 2015 Jyväskylässä. Kaikki kolme perustajaa ovat kauppatieteiden opiskelijoita Jyväskylän yliopistossa.

VERKKO-OSTOSTEN LYHYT OPPIMÄÄRÄ. Linkin takaa löydät videon, jossa on selitetty mahdollisimman yksinkertaisesti ostaminen eBay verkkokaupasta ilman PayPal tunnuksia.

 

Yhteystiedot:

Amimore Oy/turvallisestinetista.fi

Y-Tunnus : 2681771-3

Keskustie 24 B29

40100 Jyväskylä

info@turvallisestinetista.fi