Käyttöehdot

1. eBaystä ostaminen, yleistä

Turvallisestinetista.fi palvelun tarjoaa Amimore Oy/turvallisestinetista.fi, Y-tunnus : 2681771-3, Osoite: Niittytie 4 B17, 40250 Jyväskylä, sähköposti: info@turvallisestinetista.fi. Olemme täysin suomalainen verkkopalvelu emmekä pidä omaa verkkokauppaa. Tarjoamme ainoastaan palvelua eBaystä ostamiseen. Emme pyri kilpailemaan eBay:n kanssa, emmekä ole maksujen välittäjä tai vastaa mistään tuotteista joita on myynnissä eBay verkkokaupassa. Meillä ei ole mitään tuotteita omassa varastossa, emmekä väitä eBay:n yli 800 miljoonaa tuotetta omaksemme. Tarjoamme ainoastaan palvelua, jonka avulla ostaminen helpottuu eli niin sanottua agentuuri toimintaa kuluttajalle, joka haluaa ostaa ulkomailta. Toimimme asiakkaan ja kaupan välillä. Emme  ole suorassa yhteydessä tai toimi yhdessä eBay verkkokaupan kanssa.

Tilaukset tehdään kotisivuillamme olevan lomakkeen avulla. Johon täytetään tuotenumero ja omat tilaustiedot laskua ja toimitusta varten. Myös sähköpostilla tilaaminen on mahdollista. Tästä kuitenkin perimme 3€ lisäpalkkion. Emme ota vastaan tilauksia puhelimitse. Alle 18-vuotiaan on pyydettäessä annettava huoltajansa yhteystiedot, jotta voimme varmistaa huoltajan suostumuksen kauppaan.

2. Palvelun käyttäjän tehtävät

Turvallisestinetista.fi pavelun asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen vastaanotettuaan sen ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja – ehtoihin ennen käyttöönottoa. Mikäli tässä tarkastuksessa havaitaan tuotteessa jotain vikaa, on asiakkaan otettava yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@turvallisestinetista.fi, tai kiireellisessä tapauksessa puhelimitse.

Jos vika on ilmennyt tässä tarkastuksessa ja viasta ilmoitetaan kuitenkin vasta myöhemmin, niin emme voi taata että asiakas saa rahansa takaisin, tai uuden tuotteen tilalle. Tilauksen vastaanottamisesta on 14 päivää aikaa ilmoittaa tuotteessa olevasta virheestä tai ongelmasta. Muuten asia on asiakkaan itsensä vastuulla ja Amimore Oy ei vastaa enää 14 päivän jälkeen ilmenneistä ongelmista tai vioista.

3. Toimivuustakuu

Asiakkaan on ilmoitettava aina viasta/ongelmasta osoitteeseen info@turvallisestinetista.fi, jolloin hän saa toimintaohjeet eteenpäin. Toimimme vain välikätenä asiakkaan ja kauppiaan välillä ja kaikki takuuehdot löydät jokaisen oman eBay kauppiaan omista tiedoista. Annamme tuotteille toimivuustakuun, eli jos havaitset tuotteessasi ongelman tai virheen, saat uuden tuotteen tilalle, tai rahasi takaisin. Virheestä tulee kuitenkin ilmoittaa 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Jos et 40 päivän kuluttua maksustasi vieläkään ole saanut tuotetta, olet oikeutettu saamaan tuotteesta koko maksamasi summan takaisin, vaikka tuote saapuisikin 40 päivän jälkeen.

4. Palautusoikeus

Tuotteen voi palauttaa takaisin, mutta emme sitä kuitenkaan suosittele koska tällöin postikulut nousevat kohtuuttoman suuriksi. Yleensä kauppiaat eBay verkkokaupassa perivät kaikki palautus kulut asiakkaalta. Mutta jos välttämättä haluat palauttaa tuotteesi takaisin, ole yhteydessä meihin osoitteessa info@turvallisestinetista.fi

Joillakin tuotteilla ei ole niiden luonteen vuoksi palautusoikeutta, kuten erilaiset hygienia tuotteet, tai sinetöidyt tuotteet, kuten CD ja DVD levyt.

5. Tilauksen peruminen

Kun olet täyttänyt lomakkeen, ja tehnyt tilauksen, saat siitä laskun automaattisesti sähköpostiisi. Voit perua tilauksen yksinkertaisesti vain jättämällä laskun maksamatta, niin tilauksesi peruuntuu automaattisesti 14 päivän kuluessa. Jos kuitenkin olet ehtinyt jo maksaa tilauksen, niin ole mitä pikimmiten yhteydessä meihin, niin perumme tilauksen. Emme kuitenkaan voi olla varmoja että maksettuasi laskun, tilauksen peruuntuminen vielä onnistuu. Tilauksen peruminen on maksutonta.

6. Rajoitukset tilauksissa

Emme toimita asiakkaalle tuotteita jotka on kielletty tai joissa on tiettyjä rajoituksia Suomessa, tai EU alueella. Näitä tuotteita ovat :

Nuuska, kaikissa muodoissa, lääkevalmisteet, huumausainetta sisältävät lääkevalmisteet, eläinlääkkeet ja muut lääkkeet, nyrkkiraudat, stiletit, heittotähdet, sähkölamauttimet, sähkötupakat, tupakka, alkoholi,  tarkkuussingot ja –lingot, tekijänoikeutta loukkaavat tuotteet, ilotulitteet, kasvit, ravintolisät, elintarvikkeet, siemenet, (kaikissa muodoissa) eläimet ja niistä saatavat tavarat kuten erilaiset turkikset, luut jne. aseet, aseiden osat, patruunat, hylsyt, räjähteet, laserosoittimet, huviveneet, huviveneiden moottorit, radio ja päätelaitteet.

Asiakas on itse vastuussa siitä että tuote täyttää kaikki Suomen ja EU:n lain vaatimukset. Amimore Oy toimii vain asiakkaan ja myyjän välillä, eikä ole vastuussa mahdollisista korvaus vaatimuksista, tulleista eikä veroista joita tuotteen maahantuonnista koituu.

Voit lukea lisää kielletyistä tuotteista ja rajoituksista täältä :

Tullin ohjeet ulkomailta ostamiseen

Jos tuote jää tulliin johtuen siitä että tuotteita ei saa toimittaa Suomeen tai EU alueelle, emme ole vastuussa asiakkaalle tästä aiheutuvista kustannuksista. Asiakas on itse vastuussa siitä että tuote vastaa Suomen ja EU:n lakeja sekä rajoituksia. Amimore Oy ei myöskään vastaa ongelmista tai muille osapuolille koituvista kustannuksista joita aiheutuu jos laitonta tuotetta käytetään Suomessa tai EU alueella.

7. Pidätämme oikeuden perua tilaus seuraavissa tapauksissa :

– Tuote on tässä lueteltujen kiellettyjen tai rajoitettujen tuotteiden listalla

– Tuote on jollakin tavalla hyvän maun vastainen, kuten erilaiset raisistiset ja joitakin ihmisryhmiä loukkaavat esineet

– Emme välitä tuotteita joiden arvo on yli 100000€

– Jos tuotetta ei toimiteta Suomeen

8. Tullaus

Kaikista yli 22 euron arvoisista tilauksista tulee maksaa 24% ALV jos tavara jää tulliin. Asiakas maksaa veron itse, eikä Amimore Oy ole vastuussa näistä tullauksista aiheutuvista kustannuksista.

Lähetys on tulliton, jos lähetyksen sisältämien tavaroiden kokonaisarvo on enintään 150 euroa. Arvonlisäverotuksessa lähetyksen verottomuuden arvoraja on 22 euroa. Pienin kannettava tullin määrä on 10 euroa. – Pienin kannettava arvonlisäveron määrä on 5 euroa.

Voimme pyydettäessä kuitenkin auttaa tullauksessa, josta perimme 5€ palkkion/tehty tullaus. Tästä saat laskun automaattisesti kun tullaus on tehty. Voit olla asiasta yhteydessä meihin osoitteessa info@turvallisestinetista.fi. Voit pyytää tullausta jo samassa viestissä kun täytät lomakkeen, kirjoittamalla viestikenttään ”tullaus” jolloin saat erillisen laskun tullauksesta, kun tuote on saapunut Suomeen.

Tulli lähettää sinulle kirjeen, jossa kerrotaan tavaran saapumisesta tulliin ja kirjeessä on tullauskoodi, jonka pyydämme lähettämään meille sähköpostissa. Teemme tuotteesta tullauksen ja kun asiakas on maksanut tullauksen, posti kuljettaa tuotteen perille.

9. Verolaskelman esimerkki

Olet tilannut USA:sta puseron, jonka hinta on 200 euroa. Lähetyksen postituskulut ovat 35 euroa. Vaatteista kannettava yleinen tulli on 12 %. Lähetyksestä kannetaan tullia, koska tavara toimitetaan EU:n ulkopuolelta ja sen arvo on yli 150 euroa. Arvonlisäverotuksessa verottoman lähetyksen arvoraja on 22 euroa. Tullin määrä on 12 % tavaran arvosta ja postituskuluista: 200 + 35 = 235 x 0,12 = 28,20 euroa Arvonlisäveron määrä on 24 % maahantuonnin arvonlisäveron perusteesta: 235 + 28,20 = 263,20 x 0,24 = 63,17 euroa

Tilaat USA:sta lippiksen, jonka arvo on 19 euroa. Koska lähetyksen arvo ei ole yli 22 euroa, ei tullia eikä arvonlisäveroa kanneta. Verottoman lähetyksen raja on 22 euroa ja tullittoman 150 euroa.

Lisätietoja tullauksesta löydät tullin sivuilta ja osoitteesta

Tullin ohjeet ulkomailta ostamiseen

10. Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen tai siinä esiintyvien epäselvyyksien tutkimiseen. Annettuun sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää uutiskirje ja muita tarjouksia, mikäli asiakas on tähän tilauksen yhteydessä suostunut. Tiedot säilyvät Amimore Oy:n tietokannassa, eikä tietoja luovuteta kolmannelle osapuolelle.

11. Immateriaalioikeudet

Amimore Oy omistaa kaikki turvallisestinetista.fi verkkosivutsoon liittyvät oikeudet, kuten logon, ulkoasun, ja kaikki muut otsikon alle liittyvät. Luvaton kopiointi, levitys tai muu vastaava on kiellettyä ilman Amimore Oy:n antamaa suostumusta.

12. Maksutavat

Ostoksen tehdään euroissa, vaikka hinnat eBay verkkokaupassa yleensä ovat dollareissa, mutta saat laskun suomalaisesta verkkopankista ja laskun on aina euroissa. Yleensä eBay verkkokauppa näyttää tuotteen hinnan myös euroissa, mutta jos ei näytä niin suosittelemme muuttamaan hinnan laskimella euroiksi, jotta osaat paremmin hahmottaa kokonaiskustannukset. Meillä ostoksesi voit maksaa laskulla kaikista verkkopankeista. Lasku maksetaan 14 päivän kuluessa Nordean verkkopankkiimme. Mitä nopeammin lasku maksetaan, niin sitä nopeammin tuote toimitetaan, sillä tuote lähtee toimitukseen vasta kun lasku on maksettu.

Tuemme maksujenvälitystä seuraavien maksutapojen kanssa:

Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken . Maksutapa on asiakkaalle maksuton.

13. Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika on 6-40 arkipäivää. Tämä johtuu siitä että osa eBay:n tuotteista on jo valmiiksi EU alueella, ja ne tulevat yleensä huomattavasti nopeammin,  noin viikossa. Kun taas erilainen pienelektroniikka mikä lähetetään Kiinasta, saattaa saapua vasta 30 päivän kuluttua.

14. Toimitustapa

Kaikki toimitukset tapahtuvat postilla, Economy luokassa. Jos kuitenkin haluat tuotteellesi nopeamman toimituksen, kirjoita tästä pyyntö ”viesti” kenttään tilausta tehdessäsi, niin laitamme sinulle nopeamman toimituksen, jos se on saatavilla. Nopea toimitus on kuitenkin huomattavasti kalliimpi kuin Economy luokka. Toimitustavan voit vaihtaa myös myöhemmin, ilmoittamalla siitä meille sähköpostilla.

15. Digitaalisessa muodossa olevat tuotteet

Osa tuotteista saattaa olla digitaalisessa muodossa, kuten ohjelmistot ja pelit. Asiakkaalle ei tällöin toimiteta laisinkaan fyysistä tuotetta, vaan koodi tai koodin sisältävä kuva lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköposti osoitteeseen. Koodeja ei lähetetä erikseen pyydettyyn osoitteeseen. Sähköpostiosoitteen on oltava voimassa oleva.

16. Oikeus korjata virhe

Amimore Oy pidättää oikeuden korjata virhe asiakkaalle lähetetyssä laskussa, tai muissa laskuihin liittyvissä toimissa. Vaikka asiakas olisi jo ehtinyt maskamaan tilauksensa ja kohtuullisen ajan kuluttua huomataan että on tilausta tehdessä tapahtunut jokin virhe, Amimore Oy on oikeutettu korjaamaan tämä virhe ja ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse.

17. Muuta

Perimme laskun yhteydessä palkkion, joka on tuotteen hinnasta riippumaton 2,5€/tehty tilaus ja 2,9% tilauksen loppusummasta.  Palkkio sisältää veron ALV 24%. Saat laskun sähköpostiisi jossa on eritelty tuotteen hinta, postikulut ja palkkio. Perimme myös PayPalin ottamat siirtomaksut valuuttamuunnoksista, jotka ovat noin 4% tilauksen arvosta. PayPal siis perii jokaisesta eBayn kautta ostetusta tuotteesta oman palkkionsa. Ebayssa on osassa tuotteissa mahdollista tehdä tuotteen myyjälle tarjous tuotteesta ja myyjä voi halutessaan hyväksyä tarjotun hinnan. Tälläisissä tilanteissa laskutamme asiakkaalta tuotteen alkuperäisen hinnan varmistaaksemme sen, että asiakas todella saa kyseisen tuotteen. Mikäli yhteydenotoissa ilmenee, että myyjä suostuu myymään tuotteen alkuperäistä hintaa alemmalla hinnalla, pidämme itsellämme erotuksen. Laskun maksamiseen sinulla on 14 päivää aikaa, muuten tilaus peruuntuu automaattisesti. Voimme toimittaa laskun myös postitse asiakkaalle, jolloin voit kirjoittaa viesti kohtaan ”lasku postilla” ja saat laskun postitse noin 3 – 4 päivässä. Tästä perimme erillisen laskutuslisän joka on 5€/lasku.

Mahdolliset riitatapaukset ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa.

Amimore Oy/turvallisestinetista.fi pidättää oikeudet kaikkiin ehtojen muutoksiin.